Hoşgeldiniz, Giriş Yapın

GÜNDEM Namık Kemal ŞAMLIOĞLU Yazıları

Enflasyon maaş farkları 11.03.2024

Değerli üyelerimiz, T.C. İstanbul 20. İş Mahkemesinde, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı'na karşı açılmış olan Enflasyon Maaş Farkları ile ilgili 2021/273 Esas sayılı davanın duruşması bugün yapılmış olup, duruşma tutanağını ekte görebilirsiniz. 
Devamını Oku

PROMOSYON İLE İLGİLİ AKSİYONUMUZ

Değerli üyelerimiz, Emeklilerimizin talep ve sorunlarını iletmek,Derneğimizin faaliyetlerini anlatmak amacıyla Kasım ayında başlattığımız  Akbank'ın yeni genel müdürü Kaan Gür bey ile yüz yüze görüşme girişimlerimiz devam etmektedir.
Devamını Oku

Aksandığın Genel Kurul iptal davası 17.01.2024

Değerli üyelerimiz, Ak Sandığın olağan Genel Kurul Toplantısında aldığı haksız kararlar, alınan bu haksız kararların iptali için, İstanbul 34. Asliye Hukuk Mahkemesinde 2022/466 dosya numarası ile dava açılmıştı. (17.01.2024 saat 10:40)
Devamını Oku

Emekli Maaş Zamları ile ilgili açıklamamızdır

Değerli Üyelerimiz, 2023 yılı enflasyonunun tüketici fiyatlarında %64,77 olarak hesaplanmasıyla, memur ve memur emeklisinin maaşına %49,25 , İşci ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarına ise %37,57 artış yapılacağı açıklanmıştır.
Devamını Oku

CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ

Değerli Üyelerimiz, Vakfımız''Ak Sandık, 5 BİN TL ikramiyelerle ilgili SGK dan, çalışan emeklilerin listesini talep etmiştir. Yanıt alınmasını takiben Ak Sandığın 5 bin TL tutarındaki ikramiye ödemelerini yapacağı sandık yöneticileri tarafından derneğimize bildirilmiştir. Bilgilerinize sunarız.
Devamını Oku

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI İKRAMİYESİ

Değerli üyelerimiz, Ak Sandık yönetimi ile yaptığımız görüşmede; çalışmayan emeklilere 1 defaya mahsus olmak üzere verilmesi TBMM GENEL KURULU 'NDA kabul edilen 2/ 1669 sayılı Kanun konusu 5.000.- TL tutarındaki ikramiyenin, Kanunun resmi gazetede yayımlanmasını takiben kanun metninde belirtilen hükümler çerçevesinde emeklilerin çalışıp çalışmadığına dair kontrollerin yapılmasına müteakip en kısa sürede hak eden emeklilerimize ödenmesi hususunda Yönetim Kurulu kararı alındığı öğrenilmiştir.
Devamını Oku

Enflasyon Maaş farkları (18.10.2023)

Değerli üyelerimiz, T.C. İstanbul 20. İş Mahkemesinde, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı'na karşı açılmış olan Enflasyon Maaş Farkları ile ilgili 2021/273 Esas sayılı davanın duruşması bugün yapılmış olup, duruşma tutanağını ekte görebilirsiniz. 
Devamını Oku

PROMOSYONLARLA İLGİLİ BİLGİ 05.10.2023

Değerli üyemiz, Promosyon konusundaki çalışmalarımız ve aldığımız aksiyonlar,birkaç kez web sitemizde ve Genel Kurul sunumumuzda
Devamını Oku

Ak Sandığın Genel Kurul iptal davası Duruşma Tutanağı

Değerli üyelerimiz, Ak Sandığın olağan Genel Kurul Toplantısında aldığı haksız kararlar, alınan bu haksız kararların iptali için, İstanbul 34. Asliye Hukuk Mahkemesinde 2022/466 dosya numarası ile dava açılmıştı. (29.09.2023 saat 10:05)
Devamını Oku

Enflasyon Maaş farkları (18.09.2023)

Değerli üyelerimiz, T.C. İstanbul 20. İş Mahkemesinde, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı'na karşı açılmış olan Enflasyon Maaş Farkları ile ilgili 2021/273 Esas sayılı davaya bakan hakimin değişmiş olduğu bilgisini sizlerle paylaşmak istiyoruz. 
Devamını Oku

Tekaüt Sandığı Genel Kurul kararı iptal davası 28.08.2023

Değerli üyelerimiz, Ak Sandığın 12 Kasım 2022 tarihinde yapmış olduğu olağan Genel Kurul Toplantısında alınan haksız kararlar, Hukuk Müşavirliğimizce hazırlanan ‘’Vakıf Senedi Tadil Metni Değerlendirme Özeti ‘’ başlığı ile 22 Kasım 2022 tarihinde siz değerli üyelerimize duyurulmuştur.
Devamını Oku

PROMOSYONLARLA İLGİLİ BİLGİ NOTU 11.07.2023

Promosyonlarla ilgili dava açılması hususunda sosyal medyada yapılan paylaşımların doğru anlaşılması ve üyelerimizin mağdur olmaması yönünden aşağıdaki açıklamaların yapılmasına gerek duyulmuştur.
Devamını Oku

JOLLY TUR Anlaşması 12.06.2023

Değerli Üyelerimiz, 31.12.2023 tarihine kadar geçerli olmak üzere ''JOLLY TUR'' firması ile indirim anlaşması imzalanmıştır.
Devamını Oku

TEŞEKKÜRLER

Değerli üyelerimiz,Derneğimizin Olağan Genel Kurulu; 19 Nisan 2023 tarihinde Beşiktaş Lokalimizde yapılan  ilk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 28 Nisan 2023 tarihinde Beşiktaş Evlendirme Dairesi salonundaki ikinci toplantıda gerçekleştirilmiştir.
Devamını Oku

19 Mayıs 1919

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür.
Devamını Oku

ANNELER GÜNÜ 14 Mayıs 2023

Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır.
Devamını Oku

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem-KONTEYNER -teslimi

Değerli Üyelerimiz, Ülkemizde, 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem felaketi
Devamını Oku

OLAĞAN GENEL KURUL İLANI 04.04.2023

Değerli Üyelerimiz, Akbank Emeklileri Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı, 19 Nisan 2023 çarşamba günü saat 11:00'de Akbank Emeklileri Derneği, ''Sinanpaşa mahallesi Beşiktaş caddesi Ak iş hanı no:23 Kat:6 Beşiktaş/İstanbul'' adresinde bulunan Beşiktaş lokalinde yapılacaktır. 
Devamını Oku

Bayram İkramiyeleri (29.03.2023)

Değerli üyelerimiz; Bayram ikramiyelerinin ödenmemesi nedeniyle başlatılan hukuki sürecin de uzaması sonucunda mağdur olan üyelerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi adına Ak Sandık ‘la yaptığımız görüşmeler sonrasında 24 Şubat ve 3 Mart tarihlerinde Derneğimiz Yönetim Kurulu ‘nun katkılarıyla Ak Sandık ve Dernek avukatları bir araya getirilmiş, Derneğimizin yapıcı , avukatlarımızın ise özverili tutumları sonucunda uzlaşma sağlanmış ,uzlaşmayı takip eden 2 hafta içinde de ödemeler gerçekleşmiş, mağduriyetler giderilmiştir.
Devamını Oku

18 Mart 108. yıl kutlu olsun

Değerli Üyelerimiz, 18 mart Çanakkale Zaferi'nin 108.yıl dönümü kutlu olsun.Bugün Türk devletinin bağımsızlık için attığı ilk adımlardan biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü. Yaklaşık 300.000 askerimizin bu uğurda şehit olduğu Çanakkale Zaferi'nin yıldönümün de aziz milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun. Başta GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.
Devamını Oku

Derneğimiz üyeliğinde 20 yıl anısına

Değerli üyelerimiz,Derneğimiz üyeliğinde 20 yılı doldurmuş olduklarını üyelerimize bildirmekten ve bu onuru paylaşmaktan mutluluk duymaktayız.
Devamını Oku

Tekaüt Sandığı Genel Kurul kararı iptal davası

Değerli Üyelerimiz, Akbank  T.A.Ş. Tekaüt Sandığı Vakfı Genel Kurul Kararı iptal davasının ön inceleme duruşması 09.03.2023 tarihinde yapıldı.
Devamını Oku

Bayram İkramiyeleri ile ilgili (08 Mart 2023)

Değerli Üyelerimiz, Derneğimiz yönetim kurulunun ısrarlı talepleri sonucunda 24 Şubat ta Akbank ve Ak Sandık üst düzey yöneticileri ile yapılan toplantıda alınan karar doğrultusunda, 3 Mart tarihinde Derneğimiz koordinasyonunda dava açan avukatlar ve yönetim kurulumuz başkan ve başkan yardımcısı ile Ak Sandık yöneticileri arasında yeni bir toplantı daha gerçekleştirilmiştir. 
Devamını Oku

Akbank ve Aksandık üst düzey yöneticileri toplantı (24.02.2023)

Değerli Üyelerimiz , 24 Şubat 2023 tarihinde Akbank ve Ak Sandık üst düzey yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirilmiş olup, görüşülen konular ile ilgili gelişmeler aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.
Devamını Oku

Ödenen Bayram İkramiyeleri

Değerli Üyelerimiz, Derneğimiz avukatı ve Aksandık avukatlarının mutabakatı sonucu deprem bölgesindeki  davası devam eden üyelerimizin Bayram ikramiyeleri ödenmiştir. Bigilerinize sunarız.
Devamını Oku

Bankamız Genel Müdür'ünden taleplerimiz (yazımız)

Değerli Üyelerimiz, Akbank Emeklileri Derneği Yönetim Kurulu olarak randevu talebimize olumlu yanıt alamamamız nedeniyle, Bankamız Genel Müdür'den ziyaret sebebimize ilişkin konuları yazılı olarak talepte bulunduk.Yazımızı takdirlerinize sunarız.
Devamını Oku

Depremden zarar gören üyelerimiz için talep 15.2.2023

Değerli üyelerimiz, Depremden zarar gören üyelerimiz için Akbank T.A.Ş Tekaüt Sandığı Vakfı'na gönderdiğimiz yazımız ve Sn.Koray Pamukçu'dan gelen cevap, bigilerinize sunarız.
Devamını Oku

Bankamız Genel Müdürü 14 Şubat 2023

Değerli Üyelerimiz, Emeklilerimizin sorun ve taleplerini iletmek üzere birçok kez randevu talep ettiğimiz, yıllarca canla başla görev yaptığımız Bankamızın Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, gündemlerinde olmadığı gerekçesiyle görüşme talebimizi kabul etmemiştir. 
Devamını Oku

Rekabet Kurumu Başkanlığı cevap yazısı

Değerli Üyelerimiz; T.C.Rekabet Kurumu Başkanlığı IV.Denetim ve Uygulama Dairesi Başkanlıği  cevap yazısı için tıklayınız.
Devamını Oku

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Değerli Üyelerimiz, Bankacılık Denetleme ve Denetleme Kurumu Finansal Tüketici İlişkileri Daire Başkanlığı  cevap yazısı bilginize sunarız.
Devamını Oku

MİLLETİMİZE GEÇMİŞ OLSUN (06.02.2023)

YÜREĞİMİZ YANDI ÜST ÜSTE YAŞANAN DEPREMLERLE SARSILAN VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN. 
Devamını Oku

Teoman Başcan beyin 31 Ocak tarihli paylaşımına yanıtımız

Değerli Üyelerimiz, TeomanTeoman Başcan beyin 31 ocak tarihli paylaşımına yanıtımızdır.
Devamını Oku

Enflasyon Maaş farkları (30.01.2023)

Değerli Üyelerimiz, Enflasyon maaş farkları ile ilgili İstanbul 20. İş Mahkemesinde görülen davanın duruşması bugün(30.01.2023) görülmüştür.
Devamını Oku

Vakıf ve banka emeklileri haklarını istiyor (06.01.2023)

Değerli Üyelerimiz; Derneğimiz başkanı Zuhuri Öge ve yönetim kurulu tarafından hazırlanan Haber2021 yayınlanan yazının detaylarını aşağıdaki linke tıkladığınızda görebilirsiniz.
Devamını Oku

Derneğimiz üyesi bir emeklimizin sosyal medya paylaşımları ve derneğimizin yanıtı (28.12.2022)

Değerli Üyelerimiz, emeklilerimizden Derneğimiz üyesi ve derneğimizden toplantı talebinde bulunan,  toplantı sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımları ve kendisine AKEMDER YÖNETİM KURULU olarak verdiğimiz yanıt aşağıda sunulmuştur.
Devamını Oku

Aksandık Genel kurul Toplantısı (12.12.2022)

Değerli üyelerimiz; Ak Sandığın 12 Kasım 2022 tarihinde yapmış olduğu olağan Genel Kurul Toplantısında alınan haksız kararların iptali için
Devamını Oku

Vakıf Senedi Tadil Metni Değerlendirme Özeti (22.11.2022)

Değerli Üyelerimiz, Ak Sandığın12.11.2022 tarihinde yapmış olduğu olağan genel kurulunda onaylanan tüzük (Vakıf Senedi) değişiklikleri ile ilgili hukuk müşavirliğimizce hazırlanan ''tadil değişikliği özet metni''
Devamını Oku

Vakıflar Genel Müdürlüğü

Değerli üyelerimiz, Ödenen Bayram ikramiyeleri ile ilgili Vakıflar Genel Müdürlüğüne gönderilen yazımız,
Devamını Oku

BDDK gönderilen yazı ve cevap yazısı (22.11.2022)

Değerli üyelerimiz, Promosyon kapsamında, Hukuk Müşavirliğimizce BDDK'ya yapılan başvuru yazımız ve BDDK'dan alınan cevabi yazı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. 
Devamını Oku

Bayram İkramiyeleri (02.11.2022)

Değerli  Üyelerimiz, ''BAYRAM İKRAMİYELERİNİN ÖDENMESİNİ BİR KEZ DAHA TALEP ETTİK''
Devamını Oku

Enflasyon maaş farkları (26.10.2022)

Değerli Üyelerimiz, Enflasyon maaş farkları ile ilgili İstanbul 20. İş Mahkemesinde görülen davanın duruşması bugün(26.10.2022) görülmüştür.
Devamını Oku

Bayram İkramiyeleri ile ilgili 24 Ekim 2022

Değerli Üyelerimiz, Bayram ikramiyeleri ile ilgili Ak Sandık 'la yaptığımız görüşme ve yazışmaların kronolojik özetini ve yorumlarımızı aşağıda bilgilerinize sunuyoruz.
Devamını Oku

Bayram ikramiyeleri ödeme 21 Ekim 2022

Değerli üyelerimiz; Ak Sandığın bayram ikramiyelerini 26 Ekim'de ödeneceğini belirten mesajından önce, Derneğimizin talebini içeren ve sandığımıza elden teslim edilmek üzere hazırlanan ve de teslim edilen yazımızı sizlerle paylaşıyoruz.
Devamını Oku

BAYRAM İKRAMİYELERİ AKSANDIK DUYURUSU 20 EKİM 2022

''AKSANDIK DUYURUSUDUR'' Değerli Emeklilerimiz, 2018-2022 dönemine ilişin bayram ikramiyeleri yasal faizleriyle birlikte 26 Ekim çarşamba günü hesaplarınıza yatırılacaktır. Dava açma yolunu tercih eden emeklilerimizin avukatlarıyla uzlaşmaya yönelik yaptığımız görüşmelerden sonuç alınamamıştır.
Devamını Oku

BAYAM İKRAMİYELERİ İLE İLGİLİ DAVALAR HAKKINDA AVUKATLARIN GÖRÜŞMESİ (BİLGİ NOTU)

Değerli üyelerimiz, Bayram İkramiyeleri ile ilgili, Dernek merkezimiz ve Şubelerimizin koordinasyonu ile yetki verilmiş olan avukatlar tarafından açılan davalar için uzlaşma sağlanması amacıyla, AKSANDIK'IN DAVETİ doğrultusunda, dava açan avukatlar ile Aksandık avukatları arasında görüşmelere en kısa zamanda başlanacaktır.
Devamını Oku

Bilgi Notu 3 (21.09.2022)

Değerli Emeklilerimiz;Bugün 21.09.2022 saat 16:25 de Vakıf Başkanı Sayın Koray Pamukçu bey ile telefon konuşması gerçekleştirdim.
Devamını Oku

Bayram ikramiyeleri, Yıldız Tengiz ödeme Duyurusu (19.09.2022)

Değerli emeklilerimiz; Yıldız Tengiz adına ikame edilen örnek davanın neticesi ve Yıldız Hanım’ın bayram ikramiyelerinin akıbeti hakkında, internet sayfaları ve sosyal medya gruplarında birtakım hatalı bilgi ve yönlendirmeler yapıldığı Derneğimiz tarafından tespit edilmiştir. Bu bakımdan internet sayfalarında yapılan hatalı bilgi paylaşımlarının yol açtığı kafa karışıklıklarının giderilmesi adına işbu yazıyı dikkatinize sunmaktayız.
Devamını Oku

Bilgi Notu (13 Eylül 2022)

Değerli Emeklilerimiz, 12 Eylül 2022 tarihinde, Vakıf başkanı Sayın Koray Pamukçu bey ile telefon görüşmesi gerçekleştirdim.
Devamını Oku

Maaş farkları mahkeme (13.04.2022)

Değerli Üyelerimiz;13 Nisan 2022 tarihinde (bugün)İstanbul  20.İş Mahkemesinde,
Devamını Oku

Bayram ikramiyesi kanun teklifi (14.04.2022)

Değerli Üyelerimiz;Derneğimizin yapmış olduğu girişimler, yazışmalar, Ankara'ya milletvekillerine bizzat yapılan görüşmeler neticesinde; CHP grup başkan vekillerinin TBMM başkanlığına sunulan kanun teklifinde, bayram ikramiyelerinin bankalar, sigorta şirketleri, ticaret ve sanayi odaları ve borsalardan emekli olanlara da verilmesi önerildi.
Devamını Oku

Bayram İkramiyeleri son gelişmeler (29.03.2022)

Değerli Üyelerimiz, 506 sayılı Kanu'nun geçici 20. maddesi kapsamına giren Vakıf Sandıklarından emekli olan bizlerin
Devamını Oku

Bayram İkramiyeleri (23.03.2022)

Değerli Üyelerimiz; Bayram ikramiyelerini bir an önce alabilmek ve haklı davamızla ilgili gündem ve kamuoyu oluşturmak amacıyla hazırladığımız dilekçelerin emeklilerimizce doldurularak, elden veye posta yoluyla Aksandığa gönderilmesi sonucunda, Aksandık her bir dilekçe için tek tek cevap vermek yerine kendi web sayfasında, 18 Mart 2022 tarihinde tüm emeklilere hitaben yazılı bir açıklama yapmıştır.    
Devamını Oku

Derneğimiz ve Teknosa işbirliği 10.02.2022

Değerli üyelerimiz, Derneğimizin girişimleri ile TEKNOSA firması ile yapılan görüşmeler neticesinde Akbank Emeklileri tüm Teknosa mağazalarında Akbank emekli kartlarını göstererek aşağıda belirttiğimiz indirim oranları ve koşullarına göre alışveriş yapabileceklerdir.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz (25.01.2022)

Değerli Üyelerimiz ; 21 Ocak 2022 tarihinde Akbank ve Aksandık Yönetim Kurulu üyeleriyle yapılan toplantıda bir kez daha iletilen konular ve bunlara ilişkin taleplerimiz aşağıdadır.
Devamını Oku

Sayın Üyelerimiz (14.01.2022)

Sayın Üyelerimiz, 
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz,    10 Ocak 2022
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, Ak Sandık yöneticileri ile 15 Aralık 2021 tarihinde yapmış olduğumuz toplantının konularını ve bu konulardaki taleplerimizi web sitemiz  aracılığıyla sizlere duyurmuştuk.
Devamını Oku

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon üyelerine gönderdiğimiz yazı (24 Aralık 2021)

Son günlerde “emeklilere ekstra zam verilmesi “ konusu, gerek yazılı ve görsel basın ve gerekse iktidar mensupları tarafından sıklıkla dile getirilmekte ve önemli bir gündem oluşturmaktadır.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, 
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli Üyelerimiz, Son gelişmelere ilişkin notlarımız aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz;Talebimiz üzerine, Akbank Yetkilileri ile Yönetim Kurulumuz üyeleri arasında 18 Kasım 2021 tarihinde saat 15.30 da bir toplantı gerçekleştirilmiştir.
Devamını Oku

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 98. Yılını coşkuyla kutluyor, başta GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, ülkemizi emperyalist güçlerin işgalinden kurtarmak, bağımsızlığı kazanmak ve Cumhuriyeti kurmak için tüm güçleriyle savaşan, mücadele eden değerli büyüklerimizi saygı ve özlemle anıyoruz.
Devamını Oku

06 EKİM 1923 İSTANBUL

TARİHÇESİ, ANLAM VE ÖNEMİ:Dünyanın en güzel kentlerinden biri olan, yurdumuzun incisi İstanbul, 29 Mayıs 1453 tarihinde Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedildi. Türklerin İstanbul’u alarak Bizans İmparatorluğuna son vermesiyle Eski Çağ kapanmış ve Yeni Çağ başlamıştır.
Devamını Oku

Açılan Davaların Duruşma Tarihleri

Değerli üyelerimiz, 06.08.2021 tarihli paylaşmış olduğumuz bilgilendirme yazımız da belirtilmiş olan davaların duruşma tarihleri ile ilgili gelişmeler aşağıdadır.
Devamını Oku

BAYRAM İKRAMİYESİ ALAMAYAN BANKA EMEKLİLERİ

Değerli Emekli Bankacı Dernekleri Platform Üyeleri; Burhaniye belediyesinin 17-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlediği
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli Üyelerimiz, Derneğimizin amaçları ve çalışma konuları arasında bulunan, üyelerinin hak ve çıkarlarının korunmasını
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli Üyelerimiz; Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli Üyelerimiz; Tekaüt Sandığı Vakfı Müdürü Sayın Koray Pamukçu 09 Temmuz Cuma günü saat 16:00 civarında beni arayarak;
Devamını Oku

Genel Kurullarımız Yapıldı

Genel Kurullarımız yapıldı.Değerli üyelerimiz; Derneğimiz Genel Merkezinin iki yılda bir yapılan Olağan Genel Kurulu, 17 Haziran 2021 Perşembe günü çoğunluk sağlanamadığı için 24 Haziran 2021 Perşembe günü 28 üyenin katılımı ile Derneğimizin Beşiktaş Lokalinde gerçekleştirilmiştir. 
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Bayram ikramiyeleri ile ilgili, Sgk ve Hazine aleyhine açtığımız İstanbul Anadolu 18. İş Mahkemesinin 2020/93 E sayılı dosyasının 15.06.2021 tarihli duruşmasında;
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Kısa bir süre önce Sayın Cumhurbaşkanı Emeklilere verilen 1.000.00 TL Bayram ikramiyelerinin enflasyon oranında iyileştirmeye tabi tutulacağ ile ilgili açıklama yapmıştı. Emekli Bankacı Dernekleri Platformu olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu düzenleme yapılırken sandık emeklilerinin de bu ikramiyeden faydalanmasına imkan verecek bir hükmün ilgili kanun maddesine ilave edilmesi bağlamında hazırladığı yazı metni bugün (29.04.2021) Aydınlık gazetesi Emek sayfasında baskıya girmiş  ve yayınlanmıştır.Değerli üyelerimiz mağduriyetimizin daha çok duyulması adına sizlerde kendi çevrenizle paylaşımda bulunabilirsiniz. 
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Kısa bir süre önce Sayın Cumhurbaşkanı Emeklilere verilen 1.000.00 TL Bayram ikramiyelerinin enflasyon oranında iyileştirmeye tabi tutulacağ ile ilgili açıklama yapmıştı. Emekli Bankacı Dernekleri Platformu olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu düzenleme yapılırken sandık emeklilerinin de bu ikramiyeden faydalanmasına imkan verecek bir hükmün ilgili kanun maddesine ilave edilmesi bağlamında hazırladığı yazı metni bugün (29.04.2021) Aydınlık gazetesi Emek sayfasında baskıya girmiş  ve yayınlanmıştır.Değerli üyelerimiz mağduriyetimizin daha çok duyulması adına sizlerde kendi çevrenizle paylaşımda bulunabilirsiniz. 
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

.....
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Kısa bir süre önce Sayın Cumhurbaşkanı Emeklilere verilen 1.000.00 TL Bayram ikramiyelerinin
Devamını Oku

BAYRAM İKRAMİYESİ ALAMAYAN BANKA EMEKLİLERİ (Basın Bülteni)

Değerli Üyelerimiz, Aşağıda bulunan yazı metni Emekli Bankacı Dernekleri Platformu adına hazırlanmıştır.Platform olarak Gazete ve TV kanalları ile paylaşıyoruz.Sizlerde mağduriyetimizin daha çok kitleye ulaşması için katkı sağlamak isterseniz paylaşabilirsiniz. 
Devamını Oku

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz (COVİD 19)

Değerli üyelerimiz; Bilindiği üzere; Dünya Sağlık Örgütü tarafından
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, 05.02.2021 tarihinde sizlere yapmış olduğumuz paylaşımda,  Aksandık tarafından Vakıf Tüzüğünün geçici 16. maddesine dayandırılarak hesaplanan enflasyon maaş farkları nedeni ile üyelerimizin kaybolan hak kayıplarını gidermek amacıyla yapılacak çalışmalar ile diğer gündem konuları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştuk.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz (Yönetim Kurulu Çalışmaları)

Değerli üyelerimiz, 22.01.2021 tarihinde, Dernek Yönetim Kurulumuzun 21.01.2021 tarihinde yapmış olduğu toplantı sonucu almış olduğu kararları sizlerle paylaşmıştık.
Devamını Oku

#akbankemeklilerinedestek

#akbankemeklilerinedestek Akbank ‘ a yıllarca hizmet eden ve bugünlere erişmesinde çok büyük katkıları bulunan emeklilerine 2020 yılı Promosyonunu ödemeyen Akbank Yönetimi, bu kez de emeklilerinin refahından sorumlu olan Ak Sandık ( Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı ) Yönetimini de yanına almak suretiyle, enflasyon farklarını, üyelerin aldığı güncel emeklilik maaşları yerine SGK emsal maaşlarından hesaplayarak ikinci bir mağduriyet daha yaratmıştır.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, Dernek Yönetim kurulumuz 21.01.2021 tarihinde Kadıköy  lokalimizde toplanarak; Vakıf tüzüğümüzün geçici 16. Maddesi, alınamayan promosyonlar ve sağlık konuları ile ilgili gelişmeler değerlendirmiştir.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, Pazar günü Aksandık yönetimine göndermiş olduğumuz maile istinaden bugün (Pazartesi) saat 18:15 de;
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, Dün akşam saatlerinde Aksandık yönetiminden aldığım bilgi mesajını siz değerli üyelerimizle paylaşmıştım.
Devamını Oku

Maaş Farkları

Değerli üyelerimiz, Enflasyon farklarının hesaplanması ile ilgili Vakıf yöneticileri ile yaptığımız görüşmede, hesaplamanın Vakıf tüzüğünün geçici 16. Maddesi’ne göre yani, maaşlarımıza yansıması gereken %8,37 oranındaki fark cari maaş üzerinden değil SSK emsal maaşları üzerinden hesaplanacağı bilgisi (kesin olmamakla birlikte açıklaması ile ) verilmişti.
Devamını Oku

Dernek Yönetim Kurulu Aksandık Toplantı Notları

Derneğimiz Yönetim Kurulunun Aksandıkla 08.01.2021 tarihinde yaptığı toplantıda görüşülen konular.
Devamını Oku

Raporlu ilaçlar


Devamını Oku

2000 yılı öncesi


Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz,

Yapı Kredi Bankası Emeklileri Derneğinin, Bayram İkramiyeleri ile ilgili olar
Devamını Oku

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun, Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği “30 Ağustos Zafer Bayram'ının'' 98. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu Yüce Türk Milleti olarak hep birlikte yaşamaktayız.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz,

Değerli üyelerimiz, Dernek yönetimi olarak, eleştirilere ve önerilere her zaman açık olduğumuzu, yapıcı eleştiri ve önerilerin Derneğimizi daha da güçlendireceği ve aramızdaki sinerjiyi artıracağını defalarca ifade etmiştik.
Devamını Oku

TBMM'de Emekliler için Flaş Kanun Teklifi

TBMM'de Emekliler İçin Flaş Kanun Teklifi...CHP'nin üç grup başkan vekili, emeklilerin bayram ikramiyelerinin 1000 liradan 1500 liraya çıkarılmasına yönelik kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, Vakıf sandıklarından emekli olan ve Bayram ikramiyelerinden yararlanamayan tüm emeklilerin haklarının aranması amacıyla
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli Üyelerimiz; Yönetim Kuruluna seçildikten sonraki ilk icraatlarımız facebook hesabı açmak ve web sitemizi geliştirmek olmuştur.
Devamını Oku

Değerli Üyeler

Değerli üyeler, Derneğimiz, yaptığı çalışmaları, Facebook  ve Web sayfalarımızda paylaşmaktadır. Bu doğrultuda Promosyon çalışmalarımız ile ilgili yaşanan tüm adımlar da siz değerli üyelerimize bildirilmiştir.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, Daha önceden de sizlere duyurduğumuz üzere ;
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz Maaş hesaplarının taşınması

Değerli üyelerimiz, Her birimizin uzun yıllar Akbank’a hizmet vermesinin yanı sıra ; maaş hesaplarımızın  da Akbank’ta bulunması,
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz,Promosyonla ilgili, Vakıf Sandığımız nezdinde başlattığımız pilot dava için gerekli olan dilekçeler, Posta hizmetlerinde ki aksamalar nedeniyle ancak 20.05.2020 Çarşamba günü itibariyle tamamlanabilmiştir.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz,Promosyon ödemeleri konusundaki  yol haritamız, sizlerin de görüş ve önerileri ile belirlenmiş ve  22.04.2020 tarihindeki mesajımızla  paylaşılmıştı.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz, Gönül isterdi ki, AKSANDIK, vakıf emeklilerinin Akbank Şubeleri nezdinde bulunan emekli maaş hesapları nedeniyle hak etmiş oldukları  promosyon ödemelerinden yararlandırılması konusunda banka ile bir protokol yaparak emeklilerini mutlu etsin.   
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz,Promosyon ve bayram ikramiyeleri ile ilgili son gelişmeleri aşağıda bilgi ve takdirlerinize sunuyoruz.
Devamını Oku

PROMOSYON

Değerli üyelerimiz, Emeklilerimizin hakkı olan promosyon talebini hem sözlü hem  de yazılı olarak Banka üst yönetimine iletmek için  gerekli hazırlıklarımızı Şubat ayı sonu itibariyle tamamlamıştık. Korona Virüs nedeniyle Randevu talebimize cevap alamadığımız için sözlü talebimizi yapamadık.
Devamını Oku

PROMOSYON

Değerli üyelerimiz, Dünkü promosyonlarla ilgili paylaşımımızdan sonra sizlerden gelen yoğun mesajlarda yer alan önerileriniz, tavsiyeleriniz ve en önemlisi destekleriniz Dernek yönetimimiz tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. 
Devamını Oku

TEŞEKKÜR - BİLGİ

Değerli üyelerimiz,Hak Hukuk mücadelesi ortaktır. Geçmişten bu yana verilen mücadeleler boşuna değildir. Bu günde haklarımız için birlikte mücadele etmeliyiz. Yan yana durmak ve iletişim kurarak mücadele içinde olmak zorunluluktur. Bizlerde buna uygun davranmak zorundayız.
Devamını Oku

Değerli Üyelerimiz

Değerli üyelerimiz 
Devamını Oku

2020 Şükran Belgesi Sertifika Töreni

Derneğimizin değerli üyeleri ve konuklarımız, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Hoş geldiniz.Bugün bu salonda yapılacak olan etkinliğimizin nedeni, derneğimiz üyeliğinde Aralıksız 20 yılını dolduran üyelerimize bir teşekkür nişanesi olarak şükran belgesi takdim edilecek olmasıdır.
Devamını Oku

Web sitemiz yeni yüzü ve tasarımı

Değerli üyelerimiz, Var olan "www.akemder.org" olan Web sitemiz yeni yüzü ve tasarımı ile yenilenerek 01.11.2019 tarihinde yine "www.akemder.org" adresi ve yalın haliyle siz değerli üyelerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Yeni tasarım çalışması yapılırken siz değerli üyelerimizin kolaylıkla kullanabileceği şekilde dikkate alınmıştır.
Devamını Oku

Emekli Üyelerimize

1976 yılında kurulan derneğimizin  43 yıldır ayakta kalmasına, büyümesine, emek veren, haksızlıklar ve hukuksuzluklar karşısında mücadele etmekten çekinmeyen, kurucularımıza, başkanlarımıza, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.
Devamını Oku